På denne siden publiserer vi alle våre videoer:

Laila Baardseth forteller åpent og personlig om deres liv og hverdag som foreldre til et barn med glaukom. Se og hør den sterke og rørende historien fra Norsk Glaukomforenings likepersonkurs på Gardermoen .

Her er et utdrag fra intervjuet med Steinar Eliassen i Tromsø som er på forsiden av «Å Leve med glaukom» 2 2014.

Se et utdrag fra foredraget til øyelege Einar Krefting sitt foredrag på folkemøtet til Norsk Glaukomforening i Tromsø august 2014.

Se denne multimediale videoen med lyd, tekst, foto og film om Martine Alexandra Hassel Baardseth (9) som ble født med glaukom på begge øynene. Du kan lese hele hennes livshistorie i vårt medlemsblad «Å leve med glaukom» 1/2014.

Bli med bak fasaden på øyeavdelingen på St. Olavs hospital og få en kort omvisning og forklaring på en kontroll med øyesykepleier Anne-Kristine Gudmestad.